Hold

Hold

 

Blid Yoga + Yin (2 ledige pladser)

Mandag kl. 17.10-18.40 

Et hold med fokus på mindfulness, mere end på at styrke kroppen. Der vil indgå blide øvelser for kroppen, særligt for ryg og hofter. Der er ligeledes en god portion Yin Yoga på dette hold, hvilket betyder, at man, i siddende og liggende stillinger, holder nogle meget dybe og tidsmæssigt lange stræk (3-5 min). Læs mere om Yin Yoga her.

Solhilsen + Stærk kerne (fuldt booket)

Mandag kl. 19.00-20.30 

Et hold med fokus på at styrke og smidiggøre kroppen, bl.a. gennem klassiske solhilsner, ligesom mave, ryg og ikke mindst balance styrkes gennem varierede yogastillinger. Der indgår ydermere åndedrætsøvelser og fra tid til en anden afsluttes der med kortere meditationer/mindfulness. 

Blid Yoga (1 ledig plads)

Onsdag kl. 17.00-18.30 

Blid, beroligende, og stressforebyggende yoga med en mindful tilgang. Der vil indgå åndedrætsøvelser og blide øvelser for kroppen, særligt for ryg og hofter. Yin Yoga integreres ligeledes i undervisningen på dette hold, hvilket betyder, at man i siddende og liggende stillinger holder nogle meget dybe og tidsmæssigt lange stræk (3-5 min), hvilket bidrager til at træne nærvær/mindfulness. Læs mere om Yin Yoga her.

 

Hatha Flow (fuldt booket)

Onsdag kl. 19.00-20.30 

Et hold med fokus på at styrke og smidiggøre kroppen. Der veksles mellem tilgængelige yogastillinger i flows, samt statiske og ofte stående stillinger, hvor styrke opbygges. Der indgår ydermere åndedrætsøvelser og fra tid til en anden afsluttes med kortere meditationer/mindfulness. 

Hvor

Alle hold og workshops undervises i dejlige lokaler i hos Yoga i Valby, Skolegade 2A, lige ved Tingstedet og tæt på Valby Station. Yoga i Valby har yogamåtter og andet udstyr til rådighed.

 

Pris

Betaling for hel efterårssæson, september-december:

Kr. 1680,- (ved betaling inden 30.6.19, kr. 1550,-)

Betaling for hel forårssæson, januar-juni:

Kr. 2520,- (ved betaling inden 15.12.19, kr. 2300,-)

Betaling for halv forårssæson, januar-marts eller april-juni:

Kr. 1260 (ved betaling inden 15.12.19, kr. 1150,-)

Månedsbetaling:

Kr. 420,-*

*Rabat på månedsbetaling på 25 procent, hvis du er ledig, eller fuldtidsstuderende. Ved tilmelding til 2 hold hos mig, er der 25 procent rabat på hold nr. 2, og den samlede månedsbetaling er så kr. 735,-

 

Hvordan

Spørg til hold/mulighed for tilmelding ved at trykke på tilmeldingsknappen, hvorefter du dirigeres videre til min mailadresse. 

Tilmeld