Yin Yoga

YIN YOGA

Yin Yoga er en stille og meditativ praksis, der har til hensigt at få energien til at flyde uhindret.

Yin Yoga læner sig tæt op ad kinesisk medicin, og alle stillinger stimulerer forskellige energibaner i din krop – som ved en akupunkturbehandling.

Det er en yogaform, som inviterer opmærksomheden indad og skaber en høj grad af ro.

Hvor de fleste andre yogaformer arbejder med at styrke og smidiggøre muskler, er fokus i Yin Yoga på kroppens bindevæv. I liggende og siddende stillinger fokuseres på dybe stræk af kroppen, og yogastillingerne holdes i flere minutter ad gangen, så bindevævet omkring særligt hofter, bækken og den nedre del af ryggen påvirkes, smidiggøres, næres og styrkes.

Undervejs arbejder du med at være fuldt til stede i din krop og i dit åndedræt, så din praksis får dybde og nærvær, og kan blive en vej til at skabe ro og en måde at genetablere kontakten til dig selv og dine behov i en måske travl hverdag.

Yin Yoga er godt for dig, som måske i forvejen har en mere aktiv yogapraksis, eller for dig som føler dig travl, måske stresset, eller for dig som bare ønsker at vende blikket indad og ønsker at genopdage din iboende evne til at være nærværende og til stede i dig selv.